A Vitara V 20 mg felnőtt férfiak merevedési zavarainak kezelésére szolgál.
Az erekciós diszfunkció az, mikor a pénisz erekciója nem megfelelő a kielégítő szexuális teljesítményhez.

A Vitara V 20 eperzselé, körülbelül 15 perccel a fogyasztás után kezd hatni, és 3-4 óráig tartó hatást eredményez. Minden 5 grammos Vitara V 20 zselé tasak, 20 mg Vardenafil hatóanyagot tartalmaz.

Mi a jobb szildenafil orális zselé vagy vardenafil zselé?
A Vardenafil zselé hasonló ideig tart, mint a Sildenafil zselé (négy-hat óra). Ám a fő különbség a Sildenafilhez képest az, hogy a vardenafilt általában kevésbé befolyásolja az étel vagy az alkohol, így étkezés közben is nyugodtan bevehető.

Arra is van bizonyíték, hogy a Vitara V 20  hatékonyabb a cukorbetegeknél, mint egyéb potencianövelő gyógyszerek. A cukorbeteg férfiak a Vardenafil kísérletek 33%-ánál tudtak sikeres közösülést folytatni, szemben a kezelés előtti próbálkozások 6%-ával.

A Vitara V 20 eperzselé, csaknem 10-szer nagyobb biokémiai hatású, mint a Sildenafil zselé, ezért kisebb dózisra van szükség a pénisz erekciójának elősegítéséhez, ami potenciálisan kevesebb mellékhatást eredményez!

A Vitara V 20 mg hatóanyaga
A Vitara zselé hatóanyaga a vardenafil-hidroklorid-trihidrát. A Vitara V 20 mg tasakonként 20 mg vardenafilt tartalmaz.

Vitara V 20 mg Adagolása
A Vitara V 20 mg ajánlott adagja szájon át naponta egyszer, étkezés közben vagy anélkül. 

Hogyan kell szedni a Vitara eperzselét
A Vitara V 20 mg általában, szükség szerint, körülbelül 15 perccel a szexuális tevékenység előtt kell bevenni. Nyissa ki a tasakot és fogyassza el a teljes tartalmat.

A Vitara V 20 mg étkezés közben vagy anélkül is bevehető. Egy adag (egy tasak 5 gramm) teljes hatása legfeljebb 3-4 óráig tart, egyes esetekben a hatás akár 24 óráig is eltarthat.
Fontos tudni: A kívánt hatás eléréséhet, mindenképpen, valamilyen szexuális stimulációra van szükség ahhoz, hogy az erekció létrejöjjön.

Ne vegye be a Vitara Oral Jelly-t naponta egynél többször, azaz legalább 24 órának el kell telnie a következő adag bevétele előtt.

A Vitara V 20 eperzselé veszélyes?
A Vitara eperzselé (Vardenafil-zselé) a vérnyomás hirtelen, nem biztonságos szintre csökkenését okozhatja, ha más gyógyszerekkel kombinálják!

Vitara V 20  Tárolás
Tárolja hűvös, sötét és száraz helyen. Fénytől védeni kell. Tartsa távol gyermekektől.

Vérnyomáscsökkentők és Vitara 20 mg eperzselé
A Vitara 20 mg eperzselé fokozhatja a vérnyomáscsökkentő szerek vérnyomáscsökkentő hatását.

Vardenafil Oral Jelly (Vitara Jelly) Mellékhatások
A Vitara V 20 kezelés alatt álló betegek 2%-a által jelentett leggyakoribb mellékhatások a fejfájás, kipirulás, orrdugulás, dyspepsia, arcüreggyulladás, influenza szindróma, szédülés, megnövekedett kreatin-kináz, hányinger, hátfájás.

A Vitara V 20túladagolása
A Vardenafil túladagolás tünetei nem ismertek, de valószínűleg mellkasi fájdalom, hátfájás, szédülés, szabálytalan szívverés és látászavarok lehetnek.

Vásároljon Vardenafil 20 mg zselét webáruházunkban, online, a legkedvezőbb áron.

A fenti információkat legjobb tudomásunk szerint és jóhiszeműen adjuk át, semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos garancia nélkül.
Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!

Vitara V 20 zselé

  • Cikkszám:Vitara V 20 zselé
  • Készletinfó:Pre-Order
  • 7 900,00 Ft


Kapcsolódó termékek

Vitara-V 20

Vitara-V 20

A Vitara-V 20-at a férfiak merevedési zavarainak (impotencia, erekció elérésének vagy megtartásának ..

8 400,00 Ft

Címkék: Vitara V 20, potencianövelő, zselé