A DAPOTIME tabletta nyújtja, a leghatékonyabb kezelést, korai magömlés esetén!

A Dapoxetine a szelektív szerotonin újrafelvétel-gátlóknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik, amelyeket felnőtt férfiak korai magömlésének kezelésére alkalmaznak. A korai magömlésről akkor beszélünk, amikor egy férfi gyorsabban éri el az orgazmust mint azt partnere szeretné. Ez problémákhoz vezethet a szexuális kapcsolatban.

A DAPOTIME „Dapoxetine”-t tartalmaz, amely növeli az idegrendszer szerotoninszintjét; ez megnöveli az ejakulációhoz szükséges időt és javítja az ejakuláció feletti kontrollt. Ezáltal segít csökkenteni a gyors vagy korai magömléssel kapcsolatos aggodalmat vagy frusztrációt.


Használati útmutató

A DAPOTIME-t étkezés közben, vagy attól függetlenül is beveheti. A DAPOTIME-t egészben nyelje le egy pohár vízzel, hogy elkerülje a keserű ízt; ne törje össze, ne rágja meg a tablettát. Bizonyos esetekben előfordulhatnak enyhe mellékhatások, például szédülés, fejfájás, hányinger, hasmenés. A legtöbb ilyen mellékhatás nem igényel orvosi ellátást, és rövid idővel megszűnik. Azonban tanácsos beszélnie kezelőorvosával, ha ezeket a mellékhatásokat tartósan tapasztalja.

A DAPOTIME-t 18 év alatti vagy 65 év feletti férfiak nem használhatják. A DAPOTIME nem alkalmazható nőknél. Mindig kerülje az alkoholfogyasztást a tabletta szedése közben. 

A DAPOTIME felhasználása, kizárólag a korai magömlés kezelésére szolgál. Egyéb panaszokra nem alkalmazható!

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!

Dapotime

  • Cikkszám:Dapotime
  • Készletinfó:Raktáron
  • 10 500,00 Ft


  • 2 vagy több 9 990,00 Ft

Címkék: Dapotime 60mg