GYIK


Gyakran ismételt kérdések


Milyen típusú potencianövelő készítmények léteznek?

A potencia zavar a férfi népesség igen nagy százalékát érinti (40 éves kor fölött minden második férfit), kialakulásának hátterében számos ok húzódhat meg, ami azt is befolyásolja, hogy milyen típusú készítményt érdemes szedni a kezelésére. Léteznek gyógyszerek és gyógyhatású készítmények gyógyszerek sildenafil, tadalafil vagy vardenafil hatóanyagot tartalmaznak, melyek a pénisz véredényeinek falában lévő simaizomzat ellazítását segítik, lehetővé téve a vér akadálytalan áramlását, hogy létrejöjjön az erekció. A gyógyhatású készítmények vágyfokozó, merevedést támogató gyógynövények felhasználásával készülnek, elsősorban a népi gyógyászatra, annak megfigyeléseire alapozva. (Ilyen növénye például: goji bogyó, ginzeng, gyömbér, kardamon, maca gyökér, fűrészpálma, csak hogy a legismertebbeket említsük!) Ezek inkább megelőzési célból ajánlottak, mintsem a kialakult probléma kezelésére.


Hogyan hatnak a merevedési zavart kezelő gyógyszerek?

A gyógyszer hatóanyaga az érrendszerbe kerülve a cGMP nevű molekulára hat, mely a pénisz véredényeinek falában található simaizomzat ellazításáért felelős. Hatásának köszönhetően létrejött tágulás szabad utat nyit a véráramlásnak, lehetővé téve az erekciót. Mivel a hatást az érrendszerben fejti ki, így a várható eredmény viszonylag gyorsan bekövetkezik! Akad, akinek már negyedóra elteltével erekciója van, de általában fél órára van szükség ennek a bekövetkeztéhez. A gyógyszer a maximális hatékonyságát egy óra alatt fejti ki. Ezért javasolt az aktus kezdete előtt fél-egy órával bevenni a tablettát! (Nem javallott az alkalmazása egyéb nitrát tartalmú gyógyszerekkel, vagy szív- és érrendszeri megbetegedés esetén!)

A tabletta bevétele önmagában nem eredményez erekciót, a merevedés, ebben az esetben is, szexuális inger hatására jön létre!


Ki használhat potencianövelő szert?

A kiegyensúlyozott szexuális élet elengedhetetlen része a harmonikus párkapcsolatnak! Mégis rengetegen élnek együtt ezzel a problémával, pedig a potenciazavar napjainkban már igen jól kezelhető probléma! Bár természetesen ajánlott felkeresni a szakorvost, hiszen a probléma hátterében számos ok húzódhat, be kell látnunk, hogy a vényre kapható gyógyszerek, a magas áruk miatt így is sokszor elérhetetlennek tűnnek!

A 40 éves kor feletti férfiak 50% küzd valamilyen mértékű merevedési zavarral, tehát ez nem egy elszigetelt jelenség! Bárki használhat potencianövelő gyógyszert, akinek nincs szív és érrendszeri megbetegedése, vagy allergiája a hatóanyagokkal szemben.

Használható abban az esetben is, ha amúgy nincs gondja az erekcióval, csupán szeretné, ha hosszabban és intenzívebben tartana!


Merevedési zavar vagy impotencia?

Mint az összes egészségügyi probléma esetén, a potenciazavarok mértéke is különbözhet! Impotenciáról abban az esetben beszélünk, amikor a merevedési zavar nem csupán nehezíti az egyén kiegyensúlyozott nemi életét, hanem teljességgel lehetettlenné teszi. Ez tehát a legsúlyosabb formája a potenciazavaroknak.
Akkor nem áll fenn semmilyen probléma, amikor az erekció természetes módon jön létre, és a férfi képes is megtartani a szexuális aktus végéig. Amennyiben nem tart ki az erekció, vagy esetenként be sem következik szexuális ingerlés ellenére sem, az már merevedési zavarnak számít!


Mi okozhat merevedési zavart?

A potenciazavarok nagyrészt szervi eredetűek, kisebb részben viszont pszichés problémák is okozhatják. Ezért mindenképpen érdemes urológushoz fordulni, ha ilyen jellegű tünetet észlel!
A leggyakrabban előforduló társbetegségek a magas vérnyomás, cukorbetegség, zsíranyagcsere zavarok.
Ezen kívül a stressz, a túlzott alkohol fogyasztás, a dohányzás, a túlsúly és a mozgásszegény életmód, mind segítik a merevedési zavar kialakulását!


Milyen tünetekkel forduljon orvoshoz?

Az impotencia, a merevedési zavar, a szexuális élet romlása, vagy hiányának kialakulása, mind aláássa egy férfi önbecsülését! Amennyiben a szexuális élete során azt észleli, hogy a merevedése már nem tart ki az aktus végéig, vagy egyre nehezebben előidézhető, esetleg már nem is képes az erekcióra, mindenképpen kérjen orvosi segítséget! A potenciazavar napjainkban kiválóan kezelhető probléma, viszont fontos a háttér okok kivizsgálása is!


Mi történik az urológiai vizsgálat során?

Amennyiben felkeresi a szakorvost, első lépésben a kortörténetéről fog kérdezni (egyéb betegségek, szedett gyógyszerek). A vizsgálat egy fizikai részt is tartalmaz, az orvos a hasat, alhasat, külső nemiszerveket, valamint végbélen keresztül a prosztata állapotát vizsgálja (nem fájdalmas).
A belső szerveket ultrahanggal vizsgálják ki, valamint egy vérvételre és vizeletvizsgálatra is kell számítani.
Ezekből az adatokból fogja az orvos felállítani a diagnózist, amelyhez hozzárendeli a megfelelő kezelést!


Mikor ne alkalmazzon potencianövelő szert?

Ezek a készítmények rendkívül hatékonyak, és rengeteg ember számára teszik jobbá a mindennapokat, mégsem ajánlott mindenkinek a használatuk! Léteznek olyan betegségek és gyógyszerek, amelyek fennállása, alkalmazása esetén nem ajánlott, vagy tilos a fogyasztásuk! Amennyiben önnek szívritmuszavara van, vagy a közelmúltban szívinfartusa, stroke-ja volt, ne alkalmazzon ilyen típusú gyógyszert! Ha orvos figyelmeztette, hogy a szex megterheli a szívét, abban az esetben is egyéb lehetőségek után kell nézni!

A potencianövelő a gyógyszerek sildenafil, tadalafil vagy vardenafil hatóanyagot tartalmaznak! Ezeket a hatóanyagokat nem javasolt más nitrát tartamú készítményekkel (pl.: nitroglicerinnel, izoszorbid-mononitráttal vagy izoszorbid-dinitráttal) együtt alkalmazni, ugyanis az együttes hatásuk szédülést, keringési zavarokat és alacsony vérnyomát okozhat!


Mennyit kell bevenni a tablettából, a szükséges eredmény eléréséhez?

A megfelelő dózis mindig személyfüggő! Érdemes előbb alacsonyabb hatóanyagtartalmú készítménnyel próbálkozni, amennyiben a kívánt eredményt nem sikerül elérni, növelni kell az adagot. Fontos az időzítés is, az hogy mikor veszi be a készítményt befolyásolja a hatást! Mindig olvassa el a tájékoztatót az alkalmazás menetéről!


Regisztráció nélkül is vásárolhatok?

Igen, a vásárláshoz nem szükséges a regisztráció! Viszont amennyiben többször is szeretne visszatérni hozzánk, úgy érdemes létrehozni egy fiókot, ami a későbbiekben megkönnyíti a vásárlást az ön számára!


Van pénzvisszafizetési garancia?

Igen! Mi ismerjük a termékeink hatékonyságát, és célunk, hogy ön is a lehető legelégedettebb legyen! Ezért, amennyiben gondja akad a megrendelésével, kérjük, jelezze nekünk írásban, és a termék visszaküldése esetén mi megtérítjük az ön költségeit!


Ezek a termékek eredetiek?

Az oldalon található gyógyszerek mind legálisan előállított termékek. Az indiai Ajanta Pharma Limited gyógyszergyár készítményei. Ezért is tudunk garanciát vállalni, mivel használatuk biztonságos, hatóanyag tartalmuk, eredményességük bizonyított, a piacon lévő számos hamisítvánnyal szemben!


A csomagolásból kiderülhet, hogy mit rendeltem?

Semmiképpen! Nagyon figyelünk a diszkrécióra, a termékeket több rétegben csomagoljuk, így amellett, hogy nem látszik még csak ki sem tapintható a tartalmuk. Természetesen a készítményre utaló feliratot sem tartalmaz!


Az adataimat biztonságosan kezelik?

Számunkra rendkívül fontos ügyfeleink biztonsága és inkognitója, ezért kiemelten kezeljük az adatvédelmet! Az ön adatait semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek, valamint az oldalunkon eltöltött látogatási időről, és egyéb adatokról nem tárolunk adatokat! Az ön, áruházunkban leadott rendeléseiről, böngészési adataiból nem készítünk statisztikát!


Milyen gyors a kiszállítás?

Áruházunkban a rendelések feldolgozása azonnal történik, így a terméket 2-3 munkanapon belül házhoz is szállítjuk!


Van rá lehetőség, hogy ne házhoz szállítsák?

Igen! Kérhető a csomag Postán maradó küldeményként! Ebben az esetben nincs kézbesítés, tehát a postai értesítést követően, 8 napig átvehető a küldemény a megadott postán!

A csomag átvételéhez csupán a személyi igazolványára lesz szükség! (Az azonosítás név alapján történik.)