Használati útmutató

A potencianövelők alkalmazása típusonként és termékenként eltérő. Általában ezen szereket / tabletta, zselé, pezsgőtabletta /, az intim együttlét előtt kb. fél órával kell bevenni, egy pohár vízzel. Aktuálisan, kerülni kell az alkohol és a zsíros ételek fogyasztását. Ezek nagyban csökkenthetik a potencianövelők hatását.

Fontos, hogy kerülje a túladagolást! A legtöbb esetben épp ellenkezőleg, elég lehet a fél adag fogyasztása is. Mindig próbálja ki a csökkentett adagokat, mielőtt egy teljes adagot alkalmazna!

Fontos tudnivalók a potencianövelő szerek szedésével kapcsolatban:

Kizáró ok a potencianövelők használatára, ha nitrát tartalmú gyógyszereket, vagy nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert szed!

Abban az esetben se szedjen potencianövelőket, ha szív vagy vérnyomás betegségben szenved, illetve ha májbetegsége van.

A különböző potencianövelő szerek együttes alkalmazása szigorúan tilos! 

Amennyiben nem a megfelelő adagban szedik, mellékhatások léphetnek fel. Ezek hatással lehetnek a mindennapokra. Fontos, hogy ismerje ezen hatásokat önre nézve, mielőtt gépjárművet vezetne, vagy bármilyen gépet üzemeltetne!


Tárolás:

A termékeket gyermekektől elzárva, szobahőmérsékleten, legfeljebb 30 °C-on tárolja, eredeti csomagolásában, nedvességtől, napfénytől óvva. A csomagoláson feltüntetett lejárati idő utáni alkalmazása tilos.